Hirdetés

harcmuveszek.lap.hu / Egyebek

Egyebek

Aikido Kobayashi Dojo, Pécs (Takuma Dojo)

Arnis, eskrima, kali - és Scherma

Budoka Kyokushin Karate Klub

Chang Dung Sheng stílusalapító a shuai chiao legnagyobb mestere volt, aki egyetlen kihívást sem utasított vissza vagy veszített el!

Az egyesület alapítója, vezetője Lovász Gábor a Magyar Kempo Szövetség emblematikus alakja, 1990 óta képez kempokákat. Tanítványai jó eredménnyel szerepelnek mind magyar, mind külföldi megmérettetéseken. Ő is aktívan versenyez. 2011 óta a szigethalmi Fogyatékosok Nappali Intézetével együttműködve fogyatékosok is tanulhatnak nála.

Szabadidő és Sportszervezés

Fuji-Mae küzdősport ruházat, webáruház

Akadémiánkon gyakorolható kung fu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan SHAOLIN DUAN QUAN. Előbbre való a harcművészetben a tökéletes harc, illetve a szép diadal, mint a hatékonyság.

Harcosok Ösvénye Webáruház, edzőruhák, edző és védőfelszerelések, könyvek, dísztárgyak, lábbelik, táskák, fa és fémfegyverek.

box kesztyű, kickbox kesztxű, lábfejvédő, fejvédő, kickboxnadrág, sípcsontvédő

Sensei Badar Attila

Kung fu – Golden Tiger's Egyesület

Digitális formában megjelenő, ingyenesen letölthető harcművészeti újság.

Leung Ting Wing Tsun Magyarország

MABUHASZ Közhasznú Egyesület

Nyílt Harcművészetek Független Rekordjainak Szövetsége

Önvédelem Akadémia - különféle önvédelmi óra Budán.

A Respublika Sport Egyesület Shotokan-ra szakosodott sportklub. Az edzéseket az 5 danos karatemester, Baranyai Sándor tartja, aki eredményes versenyzői múlttal rendelkezik. Az Egyesület egyaránt biztosít egyéni és csoportos edzési lehetőséget. Az edzések időpontjai: hétfőn és szerdán 19:00 – 20:30 között; pénteken 18:00 – 19:30 között, a Pázmány Péter Egyetem tornatermében.

Kondíció, egészség, harmónia. A karate szinte független a kortól, és nem kellenek hozzá drága sporteszközök sem. Úgyhogy, ha életmódváltásra, mozgásra, jó társaságra vágysz, ha nem bánod, ha közben némi szellemiség is ragad rád vagy ha úgy gondolod, hogy gyermeked nevelésében segíteni tudunk, szeretettel várunk!

A Magyarorszagi Kobayashi Dojok Egyesuletének tagja

eladó szamurájkardok

Tai Chi és Wing Chun Taoista Harcművészeti Iskola

Sport tatamik, fitnesz- és jóga szőnyegek

boxkesztyű, boxzsák, sípcsontvédő, fogvédő, fejvédő

Exkluzív japán kardok

Egyesületünk wado-ryu karate oktatásával foglalkozi. 5-55 éves korig várjuk a mozogni, sportolni vágyókat.

Edzések Óbuda, Zugló

A Pécs-Kertvárosi Wing Tsun Kung Fu hivatalos weboldala.

Nívós edzőtábor helyszínek sportegyesületeknek, sport és tánckluboknak. Csak egy kattintás, és nincs is más dolgotok a megfelelő helyszín kiválasztásán kívül. Minden mást leszervezünk nektek, és ami nagyon fontos, árgaranciával, érdekképviselettel. Természetesen mindezt felár nélkül, ingyenesen, mi több, a lehető legkedvezőbb árajánlattal.

Edzőtábor helyszínek tánc és sportkluboknak, sportegyesületeknek. Nem kell mást tenned, csak ki kell választanod a legszimpatikusabb helyszínt, és mi mindent leszervezünk. Ami nagyon fontos, hogy árgaranciával, érdekképviselettel. Természetesen mindezt ingyenesen, a lehető legkedvezőbb árajánlattal.

Az önvédelem a mai világunk fontos része. Bármikor akadhat olyan szituáció, amikor meg kell tudnunk védeni magunkat. A kempo komplexen közelít az önvédelemhez. A lelki felkészítés mellett természetesen az önvédelmi technikák, ütések, rúgások, földharc megtanulása adja a kempos számára a magabiztosságot. A felkészült harcossal szemben nincs esélye az agresszornak.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Egyebek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés